Deelnemers lotgenotengroep depressie Utrecht

Lotgenotengroep voor mensen met depressieve klachten in Utrecht e.o
Binnenkort start de eerste bijeenkomst van de lotgenotengroep voor mensen met depressieve klachten. De lotgenotengroep depressie is een groep waarin mensen die (regelmatig) last hebben van depressieve klachten bij elkaar terecht kunnen. Wij komen twee keer per maand bij elkaar en de groep bestaat uit maximaal tien deelnemers.

Er zijn veel mensen die ervaringen willen uitwisselen over hun depressieve klachten of de depressie die ze hebben meegemaakt. In de lotgenotengroep depressie kun je met elkaar in gesprek gaan over de gevolgen van een depressie en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de bijeenkomsten kun je ervaringen en informatie met elkaar uitwisselen. In de lotgenotengroep leer je –ook van elkaar- hoe je het beste om kunt gaan met een depressie.

Daarnaast staat iedere bijeenkomst in het teken van een thema. Het thema kan zijn: het gebruik van medicijnen, omgaan met slaapproblemen, weer aan het werk gaan na een depressie, het voorkomen van een depressie of het omgaan met de omgeving. De thema’s worden gekozen door de deelnemers zelf. De groep wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers van de Depressie Vereniging.

De bijeenkomst in Utrecht is op de dinsdagavond (twee avonden per maand) en er is nog ruimte om aan deze groep deel te nemen. Voor aanmelding kun je contact opnemen met RenÚ Kragten, co÷rdinator van de Depressie Vereniging.
 

Depressie Vereniging
Kaap Hoorndreef 56-C
3563 AV Utrecht
telefoon 06 343 17 179
Website www.depressie.org
Email info@depressie.org