Routebeschrijving

Nieuwe pagina 1
 Direct route plannen naar ons adres (auto). Startpunt

 

 

 

 per auto

 • Vanaf Amsterdam:
  Volg de A2 en neem afrit 6 Maarssen. Vervolgens de N230 Utrecht-Hilversum aanhouden. Bij het tweede verkeersplein richting Overvecht kiezen. U bevindt zich hier op de Einsteindreef. Bij de derde kruising met verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.
 • Vanaf Almere/Hilversum
  Volg de A27 en neem afrit 31 Ring Utrecht/Maarssen. Op de splitsing bij de verkeerslichten (bij het Tuincentrum) rechts aanhouden. Bij de 2e verkeerslichten (bij de rotonde) linksaf. U bevindt zich hier op de Einsteindreef. Bij de derde kruising met verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.
 • Vanaf Den Haag/Rotterdam
  Volg de A12 en vervolgens de A2 richting Amsterdam. Neem afrit 6 richting Maarssen. Vervolgens de N230 Utrecht Hilversum aanhouden. Bij het tweede verkeersplein richting Overvecht kiezen. U bevindt zich hier op de Einsteindreef. Bij de derde kruising met verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.
 • Vanaf Arnhem
  Volg de A12 en vervolgens de A27 richting Hilversum. Neem afrit 31 Ring Utrecht/Maarssen. Op de splitsing bij de verkeerslichten (bij het Tuincentrum) rechts aanhouden. Bij de 2e verkeerslichten (bij de rotonde) linksaf. U bevindt zich hier op de Einsteindreef. Bij de derde kruising met verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. IIn het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.
 • Vanaf Den Bosch
  Volg de A2 en neem bij knooppunt Everdingen de A27 richting Hilversum. Neem afrit 31 Ring Utrecht/Maarssen. Op de splitsing bij de verkeerslichten (bij het Tuincentrum) rechts aanhouden. Bij de 2e verkeerslichten (bij de rotonde) linksaf. U bevindt zich hier op de Einsteindreef. Bij de derde kruising met verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.
 • Variant Vanaf Den Bosch
  Volg de A2 en bij knooppunt Oudenrijn A2 richting Amsterdam aanhouden. Neem afrit 7 afslag Utrecht west/Oog in Al. Houdt richting Utrecht aan, U bevindt zich op de Vleutenseweg. Ga over het Amsterdam Rijn kanaal. Ga bij eerste kruising linksaf de Thomas a Kempisweg op en onder het spoorviaduct door. Neem beide keren de tweede afslag op de rotondes (dit is rechtdoor op de Marnixlaan). U gaat nogmaals een brug over (de Vecht) U bevindt zich nu op de Einsteindreef. Ga bij de stoplichten linksaf. U bevindt zich nu op de Paranadreef. De eerste straat rechts is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.

NB. Parkeren in de wijk Overvecht is gratis.

 

per openbaar vervoer

 • Vanaf NS station Utrecht-Centraal of NS station Utrecht-Overvechtneemt u stadslijn 1 richting Overvecht-noord. Bij halte Ziekenhuis Overvecht stapt u uit, steekt de weg over, u loopt een stukje terug en gaat de eerste weg links. Dit is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging.
 • Vanaf NS station Utrecht-Centraal kunt u eveneens stadslijn 6 richting Zuilennemen tot halte Ziekenhuis Overvecht. U loopt een stukje terug en gaat de eerste weg links, dit is de Kaap Hoorndreef. Rechts ziet u vijf kantoorflats. In het tweede gebouw vindt u de Depressie Vereniging. We delen het kantoor met de VMDB - de vereniging voor manisch depressieven en betrokkenen.

Reistijd: Buslijn 6 neemt een kortere route dan buslijn 1.

 • De reistijd van lijn 1: Utrecht Centraal – Ziekenhuis Overvecht bedraagt ongeveer 25 minuten.
 • De reistijd van lijn 6: Utrecht Centraal – Ziekenhuis Overvecht bedraagt ongeveer 15 minuten.
 • Beide bussen vertrekken elke 10 minuten.

Reisinformatie: www.9292ov.nl